Укрсоцбанк розпочинає всеукраїнську рекламну кампанію з кредитування житла

23 марта 2007 г.
 2 квітня розпочинається рекламна кампанія «Тобі потрібно лише 5%», яку було розроблено з метою маркетингової підтримки акції «5 на 25». Акція «5 на 25», яка триватиме з 12 березня до 12 серпня 2007 року, передбачає можливість купівлі в кредит житла на вторинному ринку зі зниженим авансом у розмірі 5% на строк до 25 років. Концепцію ідеї «Тобі потрібно лише 5%» було розроблено Управлінням маркетингу та реклами АКБ «Укрсоцбанк». На погляд фахівців управління, ця ідея перетинається з раніше представленою Банком на ринку ідеєю «Будь-які гроші». У сучасній концепції зберігається головний елемент – двері від звичайної квартири. Рекламне звернення до цільової аудиторії є досить простим, асоціативним та легким для сприйняття. Важливим акцентом кампанії є фінальна частина слогана «Укрсоцбанк – лідер з кредитування житла».  
Серед запланованих рекламоносіїв: пряма реклама на телебаченні, зовнішня реклама, рекламні макети у всеукраїнській та регіональній пресі, банерна реклама в Інтернет-мережі, поліграфічна продукція та інше. 
Для зйомки рекламного ролику АКБ «Укрсоцбанк» було обрано продакшн-студію «СКБ Бразерс». Розміщення ролика на телебаченні відбувається через РА «Максимум Консалтинг», яке виграло тендер на медійне обслуговування Банку на телебаченні у 2007 році. Серед рекламних агентств, які забезпечують розміщення реклами Банку у пресі на підставі виграшу у відповідному тендері, - РА «Медіа Кіт» та РА «Медіа Прес».


Комментарии

Еще никто не оставлял комментариев к данному материалу.

Добавить комментарий



Похожие статьи

  • UniCredit рассчитывает продать Укрсоцбанк к началу 2016 года UniCredit рассчитывает продать Укрсоцбанк к началу 2016 года

    UniCredit Group рассчитывает завершить продажу входящего в группу крупнейших Укрсоцбанка люксембургской холдинговой компании Альфа-Групп ABH Holdings S.A. к началу 2016 года.

  • Прес-секретар спікера Верховної Ради України забороняє рекламну кампанію тижневика «КОМЕНТАРІ:»
    КИЇВ, 23 березня 2011 року. У рекламній кампанії мультимедійного бренда «КОМЕНТАРІ:» (газета + інтернет-портал + додатки для мобільних пристроїв) використовується обкладинка газети «КОМЕНТАРІ:» № 3 (248) від 21.01.2011 р. із зображенням спікера Верховної Ради України Володимира Литвина. Реклама була розміщена в ефірі національних телеканалів та на носіях зовнішньої реклами.
  • «Газета по-киевски» та «Газета нашего района» розпочали весняну рекламну кампанію
    5 березня в Києві стартувала рекламна кампанія «Газеты по-киевски» та «Газеты нашего района». Медіа-мікс весняної хвилі охопив два телевізійні канали, п’ять радіостанцій, точки продажу – 340 кіосків Союздруку.
  • «Газета по-киевски» та «Газета нашего района» розпочали весняну рекламну кампанію
    5 березня в Києві стартувала рекламна кампанія «Газеты по-киевски» та «Газеты нашего района». Медіа-мікс весняної хвилі охопив два телевізійні канали, п’ять радіостанцій, точки продажу – 340 кіосків Союздруку.
  • Від General Motors вимагають провести рекламну кампанію
    Поки новинні медіа повідомляють про можливе банкрутство американського автовиробника General Motors, сама компанія зберігає повіну тишу. Як повідомляє Ad Age , це змусило дилерів, які співпрацюють із GM, вимагати від компанії провести національну рекламну кампанію, яка нейтралізувала б негативне пабліситі у медіа.
  • «Статус» розпочинає полювання за інвестиціями
    Національна мережа ділових видань «Статус» оголосила про початок проекту «День інвестора» в 12-ти обласних центрах України. «Представники регіонального бізнесу не завжди мають можливість об’єктивно вибрати новий напрямок для інвестування. Має місце і дефіцит ідей, і проблема реальної оцінки їх перспективності чи рентабельності», – стверджує голова організаційного комітету проекту Орест Білоус. – «День інвестора» стане своєрідним «ярмарком ідей», на якому автори найкращих проектів представлять перед потенційними інвесторами свої бізнес-плани».
  • Самым публичным банком стал Укрсоцбанк
    «ДЕЛО» определило лучшие украинские банки в пяти номинациях. Рейтинг самых надежных возглавил Райффайзен Банк Аваль. ОТП Банк победил сразу в двух номинациях - «Самый стильный банк» и «Банк с самым лучшим уровнем сервиса». А вот самым публичным банком стал Укрсоцбанк. Банком с наиболее быстрыми темпами развития эксперты назвали Альфа-Банк.
  • Укрсоцбанк, УкрСиббанк и Приватбанк пиарятся активнее всех
    Украинские банки усиленно рекламируют ипотеку, депозиты и инвестиционно-банковский бизнес. Согласно исследованию информационной активности украинских банков, проведенному информационно-консалтинговой компанией "КомИнформ" в июне 2007 года лидерами медиаактивности стали три финансовых заведения: Укрсоцбанк (16% от общего количества упоминаний банков в указанный период), УкрСиббанк BNP Paribas Group (14%), Приватбанк (12%).
  • Укрсоцбанк — лидер по упоминаемости в СМИ
    Укрсоцбанк согласно исследованию компании ComInform признан наиболее упоминавшимся в печатных и Интернет-СМИ банком по итогам февраля 2007 года. Как отмечается в исследовании, Укрсоцбанк упоминался в 802 публикациях СМИ, что составило 17% от общего количества упоминаний банков в феврале нынешнего года. В том числе 680 упоминаний о банке в центральных (19% от общего количества) и 112 в региональных СМИ (16%).
  • Компанія Кока-Кола запустила весняну рекламну акцію
    Олег Скрипка, відомий український співак та популяризатор український традицій, став героєм нової святкової рекламної кампанії «Кока-Кола Україна». Компанія «Кока-Кола» відзначає своє 15-річчя в Україні і протягом усього року даруватиме цілу низку незабутніх і веселих подій, які ще раз демонструють наскільки близькими та важливими є цінності українського споживача та Компанії. Ні для кого вже не секрет, що за 15 років незалежності України «Кока-Кола» стала українським напоєм, що активно підтримує та створює унікальні моменти для українців.